Gjensidigenissen med gavedryss på Eydehavn.

 

Fra venstre: Cathrine Berge fra Gjensidigestiftelsen, Svein Mork Dahl, Synnøve Hagane, Inger Sørlie og Ingard Kana.
Fra venstre: Cathrine Berge fra Gjensidigestiftelsen, Svein Mork Dahl, Synnøve Hagane,
Inger Sørlie og Ingard Kana.

 

Gjensidigenissen med gavedryss på Eydehavn.

Gjensidigenissen Cathrine Berge besøkte Kuben-Eydehavn Frivilligsentral før jul, og delte ut 300.000 kroner til prosjekter i regi av Frivilligsentralen og samarbeidspartnere.

Morild Aktivitetsklubb mottok 100.000 kroner til prosjektet “Trygg i Vann”, og TEDxArendal Family i regi av de frivillige fra TEDxArendal mottok 200.000 kroner til Frivillig VIPs som står for Frivillig Verdiskapning I Praksis.

“Vi er utrolig glade for tildelingen” sier Ingard Kana og Svein Mork Dahl på vegne av mottakerne. “Gjensidigestiftelsen gjør det mulig for oss å gjennomføre prosjektene. Dette er utrolig viktig for oss, og en anerkjennelse av frivilligheten i regionen”

Trygg i vann retter seg mot ungdom, og svømmetrening i vann i regi av Morild Aktivitetsklubb. «Vi vil kunne ta i bruk Raet Nasjonalpark i svømmeopplæring for all norsk ungdom, ved hjelp av gaven fra Gjensidigestiftelsen. Gaven fra Gjensidigestiftelsen gjør at vi kan kjøpe inn utstyr, og drive opplæring på et helt annet nivå enn vi ellers ville klart.”  sier Ingard Kana.

Frivilig VIPS skal arrangere treff, kurs og arrangementer med fokus på verdiskapning, integrering og inkludering.

Foreningen har et internasjonalt fokus, og vil samarbeide med andre TEDx-arrangører over hele verden for å fremme dugnadsånd og frivillighet. Frivillig VIPs opererer i skjæringspunktet mellom næringsliv, offentlighet og frivilligheten.

“Vi ønsker å samarbeide mest mulig med andre frivillige lag og foreninger, og vi håper at disse ønsker å samarbeide med oss. Vi føler at vi har hatt et godt samarbeid med både kommunen, næringslivet og andre frivillige lag og foreninger så langt, og håper at vi kan bruke disse midlene på en måte som kommer frivilligheten som helhet til gode.” sier Svein Mork Dahl.

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s